Nu is het tijd om te investeren In gezondheidszorg ETF’s? -Yahoo News

bevolking zal steeds meer behoefte aan zorg van alle soorten. Gezondheidszorg infrastructuur in ontwikkelingslanden, worden snel gebouwd. Innovatie toont geen tekenen van stoppen, met het uitbreiden van pijpleidingen van nieuwe producten, medicijnen, apparaten en technologie. Ingrijpende veranderingen in gezondheidsbeleid en stijgt werkgelegenheid betekent dat meer mensen hebben dekking van de gezondheidszorg.

U.S. zegt 7,3 miljoen met Obamacare gezondheid plannen hebben betaald premies – Yahoo News

William Schaffner, een besmettelijke ziekte deskundige en hoogleraar aan de Vanderbilt University. Drie vaccins en maximaal 10 medicijnen zijn in verschillende stadia van ontwikkeling, volgens de ambtenaren van de gezondheidsdienst. Als zij verstandig zijn niet verspreid, kan de epidemie langer duren, verder verspreid en onnodige slachtoffers. Welke loopbaar strategie wordt aangenomen, zal er geen tijd te verspillen in ervan te overtuigen dat het publiek langs te gaan. De situatie is al een Tondeldoos, zei Oliver Brady, een epidemioloog Universiteit van Oxford.

Gezondheid van de ambtenaren om manieren om rantsoen Ebola vaccins, medicijnen – U.S. -Stripes

gezondheidszorg ambtenaar, zei in getuigenis voor een congres toezicht paneel. Het Department of Health and Human Services kondigde eerder dit jaar dat 8 miljoen mensen had getekend voor 2014 dekking een open inschrijving periode die in April eindigde. Ambtenaren en onafhankelijke deskundigen gespeculeerd dat 80 procent tot 85 procent, of 6,4 miljoen tot 6,8 miljoen mensen, eigenlijk premies zou maken. De figuur van 7,3 miljoen zou vertegenwoordigen een 91 procent premium betaling tarief. Het is ook een groter getal dan de onpartijdige Congressional Budget Office inschrijving prognose van 6 miljoen voor de Obamacare marketplace.

Zoals gezondheidszorg digitaliseert, consument technologieën zal hebben grootste impact, zegt paneel | PCWorld

Maar deze onrust niet gaat u als volgt het traditionele pad van startups op zoek naar een markt schudden. Instead of going rond zittende spelers, zal gezondheidszorg startups werken met belanghebbenden zoals de regering en madu penyubur kandungan surabaya zorgverleners. In de gezondheidszorg moet u werken met belanghebbenden om te navigeren in het systeem, Stokes zei. Combinatie van smartphone technologie, menselijk genoom sequencing en het Internet kan een sprong effect hebben op gezondheidszorg, maar alleen als deze ontwrichtende technologieën zijn geïntegreerd in bestaande werkstromen, zei Anita Goel, Voorzitter en CEO van Nanobiosym.

Is de gezondheidszorg verbeteren voor patiënten met obesitas? -Yahoo News

Het herinnert aanbieders “de dezelfde diagnostische tests uitvoeren op uw vet patiënten die u zou op elke andere patiënten voor een vermoedelijke aandoening.” En waarschuwt het hen niet om te veronderstellen dat gewicht de oorzaak van alle symptomen is. De brochure behandelt medische procedure veiligheid en apparatuur toegankelijkheid en grootte, erop wijzend dat ook-small manchetten valse bloeddruk lezingen kunnen veroorzaken. Zij roept op tot brede Onderzoektafels die zijn vastgebout aan de vloer of de muren, en stevige barkrukken voor patiënten te intensiveren op, evenals “literatuur en muur decor dat een lichaam-positieve en gewicht-neutrale sfeer bieden.” En wachtkamers moeten bieden armless stoelen of banken en stevige banken, evenals inclusieve informatie die “grootte diversiteit weerspiegelt”. [Lees: Amerika bovenaan de lijst van tien meest zwaarlijvige landen.] Het vinden van een evenwicht bonzen in een gewicht-verlies-bericht niet werkt, zegt David Katz, oprichters directeur van Yale University preventie Research Center. Maar dat is wat er kan gebeuren aan zwaarlijvige patiënten hebben artritis, hoge bloeddruk of andere potentieel gewicht-gerelateerde aandoeningen, zegt hij. Elke keer dat ze gaan voor behandeling, krijgen ze het gesprek. Uiteindelijk, zegt hij, sommige patiënten “zijn zo walgt dat in wezen alles wat ooit verkeerd met hen is vastgezet op hun obesitas, [zodat] ze gewoon stoppen naar artsen.” Zijn eigen grootmoeder was een zaak in punt, Katz zegt, en ze stierf in haar 50s dientengevolge.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s